Trends in gezonde levensstijl – Gezondheidfeiten en -cijfers Deel 2

Hoeveel geven we om onze gezondheid? Maken we een inspanning om een ​​gezonde levensstijl te leiden? Hoe goed doen we? Deze feiten en cijfers geven ons enkele inzichten.

Holistische gezondheid overtreft rijkdom

Emotioneel en fysiek welzijn zijn belangrijker voor Amerikanen dan geld en carrière, volgens een onderzoek door een nationale handelsvereniging van gezondheidsclubs. Toen 1.400 mensen werden gevraagd om verschillende aspecten van het leven als essentieel of belangrijk te rangschikken, koos 97 procent voor emotioneel welzijn en 96 procent voor fysieke gezondheid, maar slechts 78 procent en 75 procent voor respectievelijk carrière en geld.

Bron: International Health, Racquet and Sportsclub Association

Healthy Lifestyle: A Rare Commodity

Slechts drie procent van de Amerikaanse volwassenen volgt een gezonde levensstijl – niet roken, een gezond gewicht behouden, vijf of meer vruchten eten en groenten dagelijks, en actief zijn. Dat concludeerden onderzoekers van de Michigan State University in East Lansing na onderzoek van de levensstijl van 153.000 mensen.

Bron: Archives of Internal Medicine

Strange Park Habits

Vorig jaar bezochten meer dan 276 miljoen mensen de nationale parken van Noord-Amerika, maar slechts 10 procent waagde meer dan een mijl van hun auto's, volgens statistieken samengesteld door Austin -Lehman Adventures, een bedrijf dat geleide avonturenvakanties organiseert. Misschien verwarren we parken met parkeerplaatsen.

Bron: Austin Lehman Adventures

Eating for Health

Het eten van een voedzame voeding met 10 tot 25 procent minder calorieën dan het Amerikaanse gemiddelde kan het risico op ziektes die met veroudering gepaard gaan drastisch verminderen. Een zes jaar durende studie toonde aan dat mensen van middelbare leeftijd dagelijks 1.100 tot 1.950 calorieën eten, met 26 procent eiwit, 28 procent vet en 46 procent complexe koolhydraten, bloeddrukniveaus vergelijkbaar met 10-jarigen en triglyceridenspiegels van 20- jarigen.

Bron: Proceedings van de National Academy of Sciences

The Organic Plant Advantage

Je kunt tot 60 procent meer antioxidanten krijgen van sommige soorten groenten en fruit door biologisch geteelde rassen te eten. University of California, Davis-onderzoekers ontdekten dat biologische maïs, aardbeien en Marion-bessen aanzienlijk hogere niveaus van antioxidanten produceren wanneer ze voor zichzelf moeten zorgen tegen insecten. Pesticiden verminderen de antioxidanten producerende vermogens van de planten.

Bron: Journal of Agricultural and Food Chemistry

RV's moedigen gezonde vakanties aan

Vierennegentig procent van de mensen die op vakantie in een RV zeggen dat ze een gezondere levensstijl op de weg leiden, blijkt uit een onderzoek van het Recreation Vehicle Industry Association in Reston, VA. Tijdens het reizen, 40 procent van de RV liefhebbers lopen dagelijks drie tot tien mijl, 85 procent ervaart minder stress en 75 procent kookt hun eigen maaltijden in plaats van te vertrouwen op fast food.

Bron: Recreation Vehicle Industry Association

Walk or Run?

“Studies geven aan dat als u in 12 minuten een mijl kunt lopen, u exact hetzelfde energieverbruik krijgt als een mijl in negen minuten,” zegt Kenneth Cooper, MD en de Cooper Clinic in Dallas, TX. Cooper bedacht oorspronkelijk de term 'aerobics' zoals we die nu kennen en was pionier in het gebruik van oefeningen om hartaandoeningen te voorkomen. Verwonding treft 65 procent van de hardlopers, maar slechts 21 procent van de wandelaars.

Bron: Kenneth Cooper, MD en Bulletin over sportletsel

Wonen voor een eeuw

Als u in de veertig of vijftig bent, heeft u een kans van één op twintig om in goede leeftijd tot de leeftijd van 100 te worden. gezondheid, volgens Tom Perls, MD, die een lopende studie van honderdjarigen leidt aan de Boston University School of Medicine. Hoogstwaarschijnlijk bereik je je midden 80. Het Census Bureau verwacht dat 757.000 Amerikanen in 2045 een eeuw oud zullen zijn. Een dieet dat je slank houdt, regelmatige lichaamsbeweging en niet roken zal je kansen om je 100ste verjaardag te vieren verbeteren.

Bron: Tom Perls, M.D., en Census Bureau van de Verenigde StatenSource by Vera Tweed

Copyright buyviagrasw.com 2020
Tech Nerd theme designed by Siteturner